Zakelijk


Volledig ontzorgd genieten? Maak indruk met WE-Events


Een dj voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander zakelijk evenement, of een lounge dj voor een netwerkborrel, een personeelsfeest waarin de verzoekjes wel gedraaid worden, allround DJ’s voor recepties, kerst- nieuwjaarsfeesten;We-Events levert.

Allround


Een allround dj van We-Events mixt alle stijlen muziek non-stop aan elkaar zonder pauzes.

Ervaren


Een bedrijfsfeest dj van We-Events draait al langer en regelmatig zakelijke evenementen.

Attent


Een allround dj van We-Events is vriendelijk en weet dat het feest draait om jullie en je gasten.

Professioneel


Een bedrijfsfeest dj van We-Events bereidt zich goed voor, is op tijd en leeft zich in.

Interactief


We-Events heeft 2 interactieve Dj's die er on stage een show van weten te maken met verassingselementen en de gasten op een laagdrempelige manier enthousiast weten te krijgen om mee te doen, vraag gerust naar meer informatie over dit unieke duo!

Lees meer over de bedrijfsfeest dj's van We-Events en alle mogelijkheden.
Image

Muziek & techniek


Wanneer je de dj show voor jouw bedrijfsfeest bij We-Events boekt, haal je niet alleen een ervaren dj in huis. Ons team verzorgt ook alle apparatuur, transport, planning en afstemming.

We-Events weet als geen ander wat er wordt verwacht van de opdrachtgever.
Image

Opening bedrijf(spand), jubileum of netwerkborrel?


We-Events denkt graag mee. Weleens gedacht aan visuals zoals bedrijfsvideo's of -presentaties met het eventueel nieuwe logo, beeldmerk en huisstijl op de DJ booth.

Bij een receptie, netwerkborrel of bedrijfsborrel is muziek op de achtergrond een perfecte aanvulling van het evenement. Wij kunnen een lounge dj neerzetten die bijvoorbeeld heerlijke Ibiza lounge muziek of andere achtergrond muziek zoals Deephouse kan draaien. Of boek er een Saxofonist bij voor nog meer sfeerbeleving!

Image

We bieden flexibiliteit en garanties


Een samenwerking met We-Events staat voor ontzorgen. We denken graag van begintot eind met jullie mee. Bovendien is er altijd een back-up dj en zorgen we ervoor datzowel de dj als de apparatuur ruim op tijd op de locatie klaar staan. Vraag snel een maatwerk voorstel aan.

Huur een professional


Er gaat vaak heel wat voorbereiding vooraf een aan personeels-of bedrijfsfeest. De muziek is 1 van de zaken waar organisatoren regelmatig stress over hebben. Gaat er niets mis? Komt het feest wel los? Of erger nog, komt de dj wel opdagen?

Tijdens een vrijblijvend persoonlijk gesprek laten we graag zien welke kwaliteit en service je van ons kunt verwachten.
Neem contact op

Stuur ons een bericht